Presenter med iPad – vekk oppsikt i møtene

17. oktober 2011

Effektiv med iPad

Gjør dine møtepresentasjoner med iPad og få litt ekstra oppmerksomhet. Visst er det stilig når du kjører dine presentasjoner fra iPad! Det er fremdeles ikke mange som gjør dette og det er ikke vanskelig. Du trenger VGA overgang og app-en Keynote. Den viser de fleste Powerpoint filer med multimediainnhold. Holder du fingeren inne får du en «laserpenn». Vinn ekstra oppmerksomhet med liten innsats.

Dersom du ikke har brukt Keynote i særlig grad tidligere anbefales denne guiden hos RIKT, ved Erling Grønlund. Det er enkelt å komme i gang, du trenger ingen spesielle forkunnskaper.

VGA overgangen er lett å få tak i og koster et par hundrelapper. Merk at det bare er iPad 2 som speiler alt du gjør. iPad 1 har støtte for presentasjoner gjennom Keynote, men du får ikke speilet alt du gjør ellers. Lydutgangen kan kobles mot høyttaler dersom du har behov for lyd.

Det er faktisk ganske stilig å bruke iPad 2 som interaktiv Whiteboard. Til dette anbefales app-ene Adobe iDea og Pen and Paper.

Dersom du ønsker en spenstig workshop for hvordan du gjør dette, har RIKT (Ressurs for IKT) erfarne instruktører for dette. Erling Grønlund har også årevis erfaring som kursholder på SMART Board og han tar gjerne turen innom din organisasjon.

Dersom du ønsker vite mer om å få tilgang til filene på kontoret, eller andre måter å jobbe effektivt med iPad, ta kontakt.

Reklamer
, , ,

About jangamre

Jeg er musikklærer og hobbysyklist. Driver Kreasjon.net Er interessert i personlig utvikling, samarbeid og deling.

Vis alle innlegg av jangamre

Abonner

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: